Vakantie in Tsjechië:CZeCOTTourmapsOost BohemenUNESCOVerkeersregelingenGEOFUN
loading...
Toeristische navigator
Viki
Officiële toeristische website van de regio Pardubice
Tsjechië
Betrokken -1°C
weer

Weer - Pardubice

22.1. (23:30)
vandaag
Betrokken
-1°C
23.1.
morgen
Betrokken
0°C/-1°C
24.1.
maandagBetrokken
0°C/-3°C
25.1.
dinsdagBetrokken
2°C/0°C
Bron: Weer Meteocentrum

Vervoer

De regio is d.m.v. wegen en spoorwegen direct verbonden met Praag, Brno, Liberec, Olomouc en Ostrava, maar ook Polen. Eén van de belangrijkste routes is de route Praag - Pardubice - Česká Třebová – Brno die een deel uitmaakt van de 1e gemoderniseerde spoorcorridor Berlijn - Praag - Brno - Wenen. Het belangrijkste vliegveld van de regio is het internationale vliegveld Pardubice. U kunt zich ook laten vervoeren te water, op de Elbe, bijv. met de stoomboot Ernst von Pardubitz . Nuttige links: Treinverbindingen... meer lezen

Objecten zoeken

: :
Objecten op de kaart:
Routes:
Gebieden:
Het grensgebied Bohemen-Moravië. Grensgebied Kladsko  . . Adelaargebergte (Orlické hory) en het voorland ervan. Het grensgebied Bohemen-Moravië. Regio Hradec Králové. Regio Pardubice. Regio Chrudim-Hlinsko.
Kaart voor de keuze van gebieden. Kaart voor de keuze van gebieden. Kaart voor de keuze van gebieden. Kaart voor de keuze van gebieden. Kaart voor de keuze van gebieden. Kaart voor de keuze van gebieden. Kaart voor de keuze van gebieden. Kaart voor de keuze van gebieden. Kaart voor de keuze van gebieden.
Handicap:

Vind je activiteit